Hvorfor velge oss

Lang erfaring og god service

Private label

Her kan du tilpasse produktene med ditt varemerke, logo og identitet. Dette er ypperlig som gaver til ansatte, samarbeidspartnere eller om dere ønsker et kvalitetsprodukt til eget salg.

fellesbilde av mange ulike

Give away

Kort sagt gir GIVE AWAY deg muligheter

En kan utnytte bedriften sin unike branding ved å tilby et produkt eller tjeneste ved å gi kvalitetsprodukter til sine kommende kunder og samarbeidspartnere. Produkter som snakker - du kan enkelt profilere bedriften din og tiltrekke deg potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Det kan være svært kostnadseffektivt å velge salgsfremmende produkter. En ypperlig måte å markedsføre sitt merkenavn på, og du når ut til et stort publikum - uten å bruke for mye penger.

Når du først velger å bruke Give Away i markedsføring av ditt merkevarenavn er det bra at du velger produkter av meget høy kvalitet. Du etterlater deg et viktig inntrykk hos kunden og kan bli husket via dette.

Leieproduksjon - Tapping

Vi har 15 års erfaring og utfører leieproduksjon / leietapping. Har du et produkt som skal tappes i flaske, krukker, tuber eller kanner - er vi din rette samarbeidspartner.

Vi er svært fleksible og skreddersyr løsninger innen både kosmetikk, hygiene, næringsmidler og desinfeksjon. Med vår nyeste maskinpark kan vi også tilby og produsere små serier. Dette kan være et godt alternativ for bedrifter som vil teste ut sine produkter før en evnt lansering, samt en ypperlig måte til å markedsføre sin bedrift. Vi kan produsere, blande og tappe varme og kalde produkter - vi ferdigstiller ditt produkt.

Om ønskelig kan vi både produsere og eller tappe produktene for deg.

Dugnad - idrettslag - foreninger

Dugnadsånden er stor i Norge. Gjennom frivillig arbeid tar vi vare på klubben og organisasjonen, og vi tar vare på hverandre. Klubbkassa trenger penger for å utføre dette viktige arbeidet.

Trenger idrettslaget, foreningen eller skoleklassen din «penger i kassa». Gjør som LSK og Rosenborg, lag deres eget produkt og tjen gode penger. Familie og venner støtter gladelig opp og når produktene dere selger er Norsk produserte og av meget høy kvalitet - da vinner alle.

rosenborg

lsk

 

Vi har også et merkeprodukt som lag og foreninger kan selge for å få penger til klubbkassa.

Vi er svært fleksible og skreddersyr løsninger innen kosmetikk, hygiene, næringsmidler og desinfeksjon.